Netflix Görüntüleme Geçmişinizi Silme


Bunu fark etmeyebilirsiniz, ancak akışlı yayınlarda en sevdiğiniz TV şovlarını ve filmleri seyrederek, aslında kendiniz hakkında birçok bilgi veriyorsunuz.

Bu, Netflix (bazıları tamamen düzensiz olan) ve arkadaşlarınızın, şifrenizi ödünç almak istemeleri durumunda görüntüleme alışkanlıklarınızı keşfetmelerine neden olan "önerilere" yol açar.

Netflix'in Spongebob SquarePants'ı bana açıkça önerdiği zaman travma geçiriyorum. algoritmalar mükemmel değil. Ayrıca, arkadaşlarınız hesabınızda bir şeyler izlerse, onların izleme alışkanlıklarına göre öneriler alacaksınız.

Örneğin, aşağıdaki ekran görüntüsünde, üç taneden sadece birini izledim (Better Call) Saul) ve bu birkaç yıl önceydi!

Yani yapılacak en iyi şey Netflix görüntüleme tarihçenizi düzenli olarak silmektir. Bu aynı zamanda “Bunu tekrar izlemek ister misin?”sorularını durduracaktır. Kişiselleştirilmiş öneriler almayacaksınız, ancak hey, izlemek için kendi şovlarınızı aramaya uygun olduğunuzdan emin misiniz?

Netflix'inizi Silme Geçmişi Birkaç Kolay Adımda Görüntüleme

Netflix görüntüleme geçmişinizi silmek hiç de zor değil. Sadece haklarınızı nerede arayacağınızı bilmeniz gerekir.

In_content_1 tümü: [300x250] / dfp: [640x360]->

Buraya Tıkla bu sizi hesap ayarlarınıza götürür. Açıkça oturum açmanız gerekecek.

Etkinliği Görüntüleme” görene kadar sayfayı aşağı kaydırın. Buna tıkla. Etkinlik Görüntüleme'ye tıkladığınızda, yalnızca o anda etkin olan profilin etkinliğini göstereceğinize dikkat etmek gerekir.

Farklı bir profilin görüntüleme geçmişini görmek istiyorsanız, önce sağ üstteki açılır menüyü tıklayın ve istediğiniz profili seçin. Netflix sizi ana sayfaya geri götürür. Ardından açılır menüyü tekrar tıklayın ve Hesap'ı tıklayın.

Etkinlik Görüntüleme sayfası iki bölüme ayırın: izlediğiniz her şey ve derecelendirdiğiniz her şey. Üstteki sekmeleri tıklatarak, birbirinden diğerine geçebilirsiniz.

Netflix'teki verileri silmek, onu "gizleme" olarak adlandırılır. Her şeyi gizlemek için sayfanın en altına gidin ve "Tümünü Gizle" yi tıklayın. Bu, lotu silecektir.

Ancak, ne yaptığınızı bildiğinizden gerçekten emin olup olmadığınız sorulmadan önce değil. Yani geri çekilme şansınız var.

İzleme Geçmişinde Bireysel Öğeleri Kaldırma

Tüm “kavrulmuş dünya” ya gitmiyorsanız ve yalnızca tek tek öğeleri silmek istiyorsanız, silmek istediğiniz öğeye gidin.

Sağ tarafta, köşegen boyunca çapraz bir çizgi olan bir daire var - tıklayın ve şov başlığı listeden kaybolur. Lütfen, bu sefer emin olup olmadığınız sorulmayacak ve geri alma işlevi yoktur!

Başlığın 24 saat içinde hesabınızdan silineceğini bildiren bir mesaj göreceksiniz. Ancak, başlıkları kaldırdığımda değişiklik hemen gerçekleşti.

Son Sonuç

Tüm bunlara bağlı olarak ne kadar kapsamlı bir şekilde izlemenizi sildiniz? geçmişi.

Her şeyi sildiyseniz, önerileriniz sıfırlanacak, gösterilerdeki yeriniz (yarı yolda durduysanız) başa dönülecek ve izlemek isteyip istemediğiniz sorulmayacak bir kez daha.

Yalnızca bir veya iki kişiyi silmişseniz, az önce bahsettiğim değişiklikler yalnızca o gizlilik hakları için geçerli olacaktır.

Normalde başka bir şey varsa hesabınıza erişen kişiler. Aksi takdirde, işler çok çabuk karışır, çok hızlı bir şekilde.

Netflix İzlemeye Devam Et Silme 2019 | Netflix İzleme Geçmişini Silme

Related posts:


3.04.2019