Sevilenleri Takip Etmek İçin Google Konum Paylaşma'yı kullanın


Şimdi hayal etmek zor görünüyor, ancak çok uzun zaman önce, istediğiniz zaman birisiyle temasa geçemezdiniz. Çocuğunuz, eşiniz veya arkadaşınız görüşün dışına alındıktan sonra, gerçeklerden çok sonraya kadar bir şeyin yanlış olup olmadığını tam olarak bilemezdiniz.

Cep telefonu bunu geçmişte bıraktı, ancak akıllı telefonlar önemsediğin kişilerin sekmelerini bir sonraki seviyeye taşıyabildi.

Bir Android veya iOS cihazınız olsun, şimdi konumunuzu kalıcı olarak paylaşabilirsiniz Başka bir kişi ve sizin için aynı şeyi yapmasını isteyin.

Bunun anlamı, Google Haritalar uygulamasını kullanarak veya web sitesini ziyaret ederek herhangi bir zamanda nerede olduklarını kontrol edebilirsiniz. En önemlisi, son bilinen konumlarını ve telefonlarında ne kadar pil ömrü kaldığını her zaman görebileceksiniz.

Açıkçası, iPhone kullanıcıları Telefon Bul veya Arkadaş Bul gibi uygulamaları kullanabilirler. Google Haritalar’dan daha iyi bir seçenek ancak yine de bilmeye değer. Android kullanıcıları için bu harika bir seçenek.

Bir Konumu Google Haritalarla Paylaşma

Herkes konumlarını paylaşmadan önce, her iki kişinin de bir Google hesabına sahip olmaları ve birbirlerinin irtibat listesinde olmaları gerekir. Bu, herhangi biriniz bir e-posta veya Hangouts mesajı göndermişseniz otomatik olarak gerçekleşir.

Mobil cihazınız izlenebilecek bir şey olduğundan, bunu yalnızca telefonunuzdan yapabilirsiniz. Web sitesinde bu özelliğe giderseniz, yalnızca sizinle paylaşılan yerleri görüntüleyebilirsiniz. İOS veya Android'de olsanız da, işlem aslında aynıdır.

İlk önce, Google Haritalar Uygulaması'nı açın. Konum paylaşımının çalışması için oturum açmış olmanız gerektiğini unutmayın.

Şimdi en soldaki hamburgersimgesine dokunun.

Konum seçin Paylaşma>Kişi Ekle.Küçük bir kişinin yanında artı görünen küçük simgedir.

Şimdi konumunuzu ne kadar süreyle paylaşmak istediğinizi seçin. Varsayılan olarak, bir saat olarak ayarlanmıştır.

Sonra öğesine dokunun Kişiler'i seçin.

Konumunuzu paylaşmak istediğiniz kişinin e-posta adresini bu kutuya yazın.

Doğru kişiyi seçip onayladıktan sonra, gerçek zamanlı konumunuzu Google Haritalar uygulamasında görürler. Artık sevdiklerinizin tekrar nerede olduğu konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak!

Bunun tüm işleri yapabilmesi için telefonunuzdaki birkaç ayarı değiştirmeniz gerekeceğini unutmayın. İPhone'unuzda, Google Haritalar uygulaması konumuna Her zaman'a erişim izni vermeniz ve Arka Plan Uygulaması Yenilemesi' ni açmanız gerekir.

Bunu yaptıktan sonra diğer kişi paylaşım kapatılıncaya kadar konumunuzu sürekli olarak görebileceksiniz. Diğer kişi konumunuzu sizinle paylaşmadıysa, bu ekranda gösterilecektir. Konumlarını paylaşmalarını sağlamak için İstekdüğmesine dokunabilirsiniz.

Kötü niyetli kişilere dikkat edin Telefonunuzda ellerini alabilirsiniz, sizin izniniz olmadan açabilirsiniz. Ana ekranda telefonunuzun üst kısmındaki konum okunu görürseniz, konumunuzun ne zaman paylaşıldığını her zaman anlayabilirsiniz.

Hangisini kontrol etmek ve görmek için Uygulama konumunuzu kullanıyorsa, Ayarlar - Gizlilik - Konum Servisleri bölümüne gidin ve mor konum simgesi dolu bir uygulamayı görene kadar aşağı kaydırın.

Bu, uygulamanın sahip olduğu anlamına gelir son zamanlarda konumunuzu kullandım. Daha sonra içeri girebilir ve isterseniz konum paylaşımının kapalı olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Konumunuzu kimlerle paylaştığınızı da görebilecek ve umarım onları yakalayabileceksiniz. Enjoy!

Siri ile Nasıl Ambulans Çağırılır? - Siri'nin Hayat Kurtaran Özelliği!

Related posts:


10.03.2019